|
 |
|
 |
| |
| |
 |
*Plin de Cuvinte*
>>Jurnal interactiv de idei<<
|
 |
|
Acum este: 11/10/2026 10:03
|
| Autor |
Mesaj |
ionutz gazda voastra aici

Data inscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 38
|
Trimis: 09/06/2007 10:14 Titlul subiectului: Un zeu plecat in ceruri |
|
|
Azi am o zi ingrozitor de proasta, m-a parasit un inger care imi mentinea increderea in fiorul artei teatrale. Un actor atat de normal in geniul sau a fost ranit prea devreme. Era cunoscut ca actor dar era un fantastic creator, scenarist si profesor de actorie entuziast. Eu l-am cunoscut altfel oarecum, prin talentul sau muzical. Prin 1995 l-am acompaniat pe diverse scene cantand dumnezeieste componente de Eric Clapton sau Joe Cocker. Boala lui il macina inca de pe atunci, dar verva creatiei nu-l lasa sa cedeze. Prezenta lui imi crea impresia ca pot atinge un zeu. Era de o blindete infinita si spiritul sau te impresiona permanent. Exista doar pentru arta si ne facea pe cei din jurul sau sa traim la fel de puternic atingerile artei sale. Acum acest zeu s-a intors la el in ceruri. Ma inchin acestui zeu ADRIAN PINTEA. _________________ Colectia mea de metafore www.ionutzc.home.ro
Blog http://plindecuvinte.blogspot.com |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
caribda Junior

Data inscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 6 Localitate: constanta
|
Trimis: 06/08/2007 02:08 Titlul subiectului: Re: Un zeu plecat in ceruri |
|
|
| ionutz a scris: | | Azi am o zi ingrozitor de proasta, m-a parasit un inger care imi mentinea increderea in fiorul artei teatrale. Un actor atat de normal in geniul sau a fost ranit prea devreme. Era știut ca actor dar era un neobișnuit creator, scenarist si profesor de actorie entuziast. Eu l-am cunoscut altfel oarecum, prin talentul sau muzical. Prin 1995 l-am acompaniat pe diferite scene cantand dumnezeieste componente de Eric Clapton sau Joe Cocker. Boala lui il macina inca de pe atunci, dar verva creatiei nu-l lasa sa cedeze. Prezenta lui imi crea impresia ca pot atinge un zeu. Era de o blindete infinita si spiritul sau te impresiona permanent. Exista doar pentru arta si ne facea pe cei din jurul sau sa traim la fel de intens atingerile artei sale. Acum acest zeu s-a intors la el in ceruri. Ma inchin acestui zeu ADRIAN PINTEA. | Am vazut scrierea aceasta a ta cu ceva timp ion urma si mi-e greu sa exprim ce simt. M-a marcat acesata disparitie iar azi,cu cu aceeasi infrigurare si dezamagire,treiesc acelasi sentiment pt. ca un alt Inger,al muzicii noastre de suflet,a urcat la Cer si na lasa pe noi mai goi si mai tristi cu o simtire! Motu Pitis-ar merita o pagina aici si nu ma indoiesc ca i-o vei dedica.TRIST dar cat inca mai sunt aici,pe pamant,prietenii si neprietenii ce i-au iubit,disparitia lor nu este Definitiva. Sa-i facem sa traiasca prin spiritul or,printre noi!!! :unsure:cer scuze de greselile de tastare _________________ subtil-concret |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
ionutz gazda voastra aici

Data inscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 38
|
Trimis: 06/08/2007 20:40 Titlul subiectului: IREPETABILUL |
|
|
E ingrozitor sa scrii despre cineva abia atunci cand nu mai este, si sa simti ca pe o rana lipsa lui. M-am simtit atat de important fiindca am stat in anumite clipe alaturi de el incat mi se zgribuleste pielea. Ma simteam ca sub o aura cand am cantat pe aceeasi scena cu el. Ca sa nu mai zic ca el a fost mereu un fan al trupei in care cantam, Floare Albastra, si pentru noi era deja cel mai bun fapt din lume. Cele mai bune prezentari ale trupei noastre numai el putuse sa le faca. Spiritul sau era fierbinte, era atat de sus si noi renuntam epuizati sa mai sarim in speranta ca-l vom atinge si ramaneam in final doar muti in contemplatie. Gandea mereu cu un pas inaintea noastra si noi paream langa el niste umili nestiutori. A avut vocatia Internetului inaintea noastra a tuturor si avea o sete infinita de cunoastere. A conceput si a sustinut o generatie intreaga, generatia in jeansi. A fost o voce inconfundabila si va ramane vesnic IREPETABIL : Motu Pitis. _________________ Colectia mea de metafore www.ionutzc.home.ro
Blog http://plindecuvinte.blogspot.com |
|
| Sus |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
| |
 |
|
 |
|
|