Read the kungfu novel
*Plin de Cuvinte*
>>Jurnal interactiv de idei<<
Acum este: 11/10/2026 20:38

Ceea ce nu credeam ca voi asculta cu pasiune

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului *Plin de Cuvinte* -> Muzica care imi place
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Autor Mesaj
ionutz
gazda voastra aici
gazda voastra aici

Data inscrierii: 11/Ian/2007

MesajTrimis: 14/01/2007 01:12    Titlul subiectului: Ceea ce nu credeam ca voi asculta cu pasiune Raspunde cu citat (quote)

Desi sunt un ascultator de jazz, de jazz-rock, sunt anumite piese in stiluri atat de distincte sau artisti asa diferiti care ma impresioneaza cateodata profund.
De exemplu cu lautaria nu m-am impacat niciodata prea bine, dar cineva m-a facut sa ascult piese lautaresti cu o satisfactie maxima. Pentru ca interpretarea si aranjamentul piesei m-a coplesit.
E vorba binenteles de favorita mea, Loredana, si piesa Gelozia-i rea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Autor Mesaj
utilizatoru
Junior
Junior

Data inscrierii: 29/Ian/2007

MesajTrimis: 29/01/2007 19:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dude muzica tiganeasca are ceva aparte, eu nu ma impac cu manelele iar lautareasca buna mai rar am ascultat, pe loredana n-o pot aprecia...mie mi se pare total paralela cu muzica buna, revenind la muzica tiganeasca, iti recomand fanfarele celebre cum ar fi ciocarlia din 10 prajini, sau the no smoking orchestra care a facut ost-ul de la white cat negru cat, ai putea sa-l incerci si pe goran, nici una din fanfarele precizate nu canta lautareasca dar cred ca o sa-ti placa

Autor Mesaj
clara
Junior
Junior

Data inscrierii: 28/Ian/2007

MesajTrimis: 22/02/2007 23:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

utilizatoru a scris:
dude muzica tiganeasca are ceva aparte, eu nu ma impac cu manelele iar lautareasca buna mai rar am ascultat, pe loredana n-o pot aprecia...mie mi se pare exhaustiv paralela cu muzica buna, revenind la muzica tiganeasca, iti recomand fanfarele celebre cum ar fi ciocarlia din 10 prajini, sau the no smoking orchestra care a facut ost-ul de la white cat negru cat, ai putea sa-l incerci si pe goran, nici una din fanfarele precizate nu canta lautareasca dar cred ca o sa-ti placa

intre goran si kusturica il prefer de departe pe kusturica.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului *Plin de Cuvinte* -> Muzica care imi place Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum