|
 |
|
 |
| |
| |
 |
*Plin de Cuvinte*
>>Jurnal interactiv de idei<<
|
 |
|
Acum este: 11/10/2026 20:38
|
| Autor |
Mesaj |
ionutz gazda voastra aici

Data inscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 38
|
Trimis: 14/01/2007 01:12 Titlul subiectului: Ceea ce nu credeam ca voi asculta cu pasiune |
|
|
Desi sunt un ascultator de jazz, de jazz-rock, sunt anumite piese in stiluri atat de distincte sau artisti asa diferiti care ma impresioneaza cateodata profund.
De exemplu cu lautaria nu m-am impacat niciodata prea bine, dar cineva m-a facut sa ascult piese lautaresti cu o satisfactie maxima. Pentru ca interpretarea si aranjamentul piesei m-a coplesit.
E vorba binenteles de favorita mea, Loredana, si piesa Gelozia-i rea. |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
utilizatoru Junior

Data inscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 4 Localitate: cocalar city(tecuci/galati)
|
Trimis: 29/01/2007 19:53 Titlul subiectului: |
|
|
dude muzica tiganeasca are ceva aparte, eu nu ma impac cu manelele iar lautareasca buna mai rar am ascultat, pe loredana n-o pot aprecia...mie mi se pare total paralela cu muzica buna, revenind la muzica tiganeasca, iti recomand fanfarele celebre cum ar fi ciocarlia din 10 prajini, sau the no smoking orchestra care a facut ost-ul de la white cat negru cat, ai putea sa-l incerci si pe goran, nici una din fanfarele precizate nu canta lautareasca dar cred ca o sa-ti placa _________________ Got beer? |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
clara Junior

Data inscrierii: 28/Ian/2007 Mesaje: 6 Localitate: Galati
|
Trimis: 22/02/2007 23:55 Titlul subiectului: |
|
|
| utilizatoru a scris: | | dude muzica tiganeasca are ceva aparte, eu nu ma impac cu manelele iar lautareasca buna mai rar am ascultat, pe loredana n-o pot aprecia...mie mi se pare exhaustiv paralela cu muzica buna, revenind la muzica tiganeasca, iti recomand fanfarele celebre cum ar fi ciocarlia din 10 prajini, sau the no smoking orchestra care a facut ost-ul de la white cat negru cat, ai putea sa-l incerci si pe goran, nici una din fanfarele precizate nu canta lautareasca dar cred ca o sa-ti placa |
intre goran si kusturica il prefer de departe pe kusturica. |
|
| Sus |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
| |
 |
|
 |
|
|